"Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn."- B. Franklin

Brit's Centre është një institucion arsimor i përkushtuar të pajisë te rinjte me aftësitë më të mira në gjuhë, komunikim dhe profesion me nje fokus te vecante ne aftesite kompjuterike. Ne ditet e sotme programuesit jane profesionistet me te kerkuar per te permbushur mungesen e madhe e afatgjate te brezave ne aftesite kompjuterike. Pagesat ne Evrope dhe bote fillojne nga mesatarisht 30,000 euro ne vit dhe mund te arrijne deri ne shuma gjashte shifrore.
Nje programues ka shume liri ne zgjedhje per kushtet dhe llojet e punes qe ai/ajo mund te kryeje si psh mund te punoje ne menyre te pavarur; me kontrata te perhershme ose afatgjate; mund te specializohet ne nje fushe te caktuar te programimit ose te zgjedhe role te pergjithshme si dhe ka oportunitete per te punuar ne fushat me lukrative dhe te zhvilluara te ekonomise. Ky profesion ofron nje game jashtezakonisht te gjere zgjedhjesh dhe mundesish per pune saqe nje numer i konsiderueshem individesh kane zgjedhur kete drejtim per te bere karriere.
Ne synojme ti pergatisim studentet tane per tu kthyer ne programues te formuar profesioniste duke ofruar mundesine per tu pajisur njohurite baze: mbi Kompjuterat dhe produktet elektronike; te gjuhes angleze; njohuri matematikore si: arithmetike, algjeber, gjeometri, kalkulus, statistike, etc dhe menyrat e aplikimit ne programim; njohuri per menaxhim dhe administrim; dizajn; trajnim per komunikim, pune ne grup, etc


Zhvillim

Rritje ne aftesite e te vete-mesuarit
Aftesi planifikimi dhe menaxhimi i kohes
Gjykim dhe Vendimmarrje
Vemedje ndaj detajeve
Te menduarit ne menyre kritike


Kulture

Perfitimi i metodave angleze te te mesuarit
Metoda te punes ne grup
Aftesi komunikuese
Flexibilitet
Leadership


Integritet

Unifikim me shtetasit perendimore duke zhvilluar nje nga aftesite me bashkekohore sic jane ato kompjuterike
Teknika per Inovacion
Te mesuarit ne menyre aktive

Programe Mesimore:


Kodim & Perdorimi i Programeve Kompjuterike:

WEB DEVELOPMENT:

HTML, CSS
Javascript
PHP
Database me MySQL,SQL Queries, etj

OOP:

Java
Python
C, C++, Objective-C

PROGRAME KOMPJUTERI:

AutoCAD 2D/3D
GIS
Paketa Microsoft Office
Adobe Photoshop

Kodim per Femije (7-16 vjec):

Scratch
Python, Ruby
Processing
Programim per Web

Gjuhe te Huaja:

ANGLISHT:

Nivelet A1 - C1
Kurse per Gramatiken
Pergatitje per TOEFL & IELTS

Kliko ketu per Nje Mesim Falas Niveli A2

ANGLISHTE PROFESIONALE:

Anglishte per Biznes
Anglishte per Hoteleri & Turizem

GJERMANISHT:

Nivelet A1 - C1
Kurse per Gramatiken

GJERMANISHTE PROFESIONALE:

Gjermanisht per Biznes
Gjermanisht per Hoteleri & Turizem

Trajnime Profesionale:

Pergjegjesi Drejtuese/ Lidership:

Roli i Lidership-it vs Menaxher-it ne Organizate
Komunikim dhe Vendimmarrje
Menaxhim Biznesi

Administrata:

Menaxhimi i Burimeve Njerezore
Etika & Komunikimi ne Administrate

Kredite per Mesues:

Kodi i Etikes
Menaxhimi i Klases & Konflikteve
Komunikimi me nxënësit, Zhvillimi moshor, Motivimi, Nxitja e inisiativës & Krijimtarisë së nxënësve

Kujdestare per Femije & per Persona me Nevoja te Vecanta:

Edukimi i Specializuar i Personave me Nevoja te Vecanta & parashkollor
Kujdestare Femijesh

Software Consulting

Skuadra jone eshte e Afte per te Zhvilluar Aplikacione Software ne Nivel Profesional. Prioriteti Baze per ne eshte tu Ofrojme Klienteve Tane Produkte Profesionale me Cmime me se te Perballueshme.

Aplikacione per Biznese:

Profile Biznesi Online
Sistemi i Kasave
Menaxhim i Burimeve Njerezore

Aplikacione per Argetim dhe Sociale:

Rrjete Sociale, Lajme
Radio, Lojra Online
Blogje, etj

Stili i jeteses:

Sistem per Blerje Online
Makina
Elektronike
Elektroshtepiake
Artikuj Industriale, etj

Aplikacione ne Suport te Edukimit:

Sistem Virtual Mesimi
Provime Online, etj

Internship

Ofrojme Intershipe (Eksperience Pune) per Studente ne profile si: Graphic Designer, Web Developer, OOP Developer, DJ per radio, Asistente per Mesimdhenie, etj.
Per te aplikuar dergoni ne adresen tone te email-it britscentre2016@gmail.com :
 • Fotokopje ID
 • CV
 • Cover Letter,
 • mbi pozicionin qe doni te aplikoni
  Per me shume Informacion, mos hezitoni te kontaktoni!

  Kontakte

  • Hene - Premte: 9:30 AM to 8:30 PM
  • Adresa: Rr Sami Frasheri, Prane ish-Ekspozites, Tirane
  • Cel: 069 460 3342
  • Email: britscentre2016@gmail.com